You are currently viewing 3 tips til hverdagslivet som single

3 tips til hverdagslivet som single

Hvis du er single, så ved du, at det kan være udfordrende at få hverdagen til at hænge sammen både økonomisk og tidsmæssigt, for du er alene om alle opgaverne. Læs med her og bliv klogere på, hvad du kan gøre for at gøre singlelivet lidt nemmere i praksis.

Singlelivet kan være fyldt med hyggelige cafebesøg og en masse gå-i-byen-ture med veninderne, men nogle aftener kan det også være rart bare at være sig selv og se nyheder i sofaen med en god kop kaffe og lidt chokolade. Andre gange kan man bruge timer i et køkken for at tilberede mad til hele familien, som kigger forbi. Det vigtigste er, at du får indrettet dit hverdagsliv på en måde så det er overskueligt for dig. Lad os se lidt nærmere på, hvordan du gør det:

  • Læg et budget, så du har overblik over, hvad du bruger dine penge på.
  • Brug eventuelt en singlemadplan, så du ikke producerer for meget madspild. Det går nemlig ud over dit madbudget og er dårligt for miljøet.
  • Spar op til ferier eller store uforudsete udgifter. Så virker det ikke så uoverskueligt, hvis køleskabet ryger en tur.

Hvis du til gengæld er træt af singlelivet, så kan det være, at du er parat til at gå på dating. Det kan virke uoverskueligt for nogle. Hvor skal man opsøge kærligheden? Og hvem kan man risikere at løbe ind i derude? Der kan være mange spørgsmål, der presser sig på, når trangen til tosomhed trænger sig på.

Tips til dating

Lad os se lidt nærmere, hvad du kan gøre, hvis du er parat til at kaste dig ud i på datingmarkedet igen. Først skal du beslutte dig for om du vil oprette en datingprofil online eller om du vælger at date på den gammeldags måde, hvor du går i byen og leder efter kærligheden barfolket. Der kan være fordele og ulemper ved begge modeller.

Fordelen ved at møde en kommende kæreste i byen er, at du ret hurtigt kan mærke om kemien er der. De første par sekunder af et møde fortæller rigtig meget og du vil straks kunne mærke om dette er noget, som du gerne vil give en chance. Mens dating online kan være lidt mere tricky. For her møder du måske ikke personen før efter mange mails og beskeder. Og på den tid kan man nå at opbygge store forventninger til hinanden, som måske ikke kan indfries, når man møder hinanden ude i virkeligheden. Til gengæld møder man folk, mens de er ædru og man har et fælles mål – nemlig at finde en kæreste.

Mærk efter, hvilken model der tiltaler dig. Man kan jo også lave en kombination af de to måder. Når du er på den første date, så lav en ramme, hvor du ikke binder dig i flere timer. Inviter eventuelt på en gåtur eller på en kop kaffe, så kan I lige føle hinanden an uden at have bundet jer til en tre-timers middag på byens bedste restaurant.