You are currently viewing Du underholder dig digitalt; lad katten underholde med et kradsetræ

Du underholder dig digitalt; lad katten underholde med et kradsetræ

Ønsker du at give din kat aktivering og samtidigt undgå, at den slider på dit interiør? Så er et kradsetræ eller kradsepæl helt sikkert den rette løsning for dig og din kat. Kradsepælen bliver et sted for din kat til at være aktiv, nysgerrig og legesyg. På denne måde kan din kat kradse sine kløer her i stedet for andre uønskede steder i din bolig. Instinktivt har katten et helt naturligt behov for at kradse sin kløer, da det er dens måde at holde dem optimale og skarpe. Læs med herunder og bliv klogere på, hvorfor du skal anskaffe dig et kradsetræ til din kat.

Katten er et nysgerrigt og aktivt dyr

Din kat har behov for aktivering, og et sted den kan være nysgerrig. Kradsepælen er et perfekt frirum til dette, hvor katten nu også har et sted til både at finde ro, udforske og lege. Det er ikke kun din kat, der får gavn af dette, men også du undgår samtidigt, at den slider og ødelægger dine møbler. Det er et spændende element i din kats hverdag, og derfor giver du din kat et interessant liv ved at have et kradsetræ i din bolig.

Hvor skal du placere din kradsepæl?

Placeringen af dit kradsepæl afhænger af din kats behov, og det er en vigtig faktor, da katten skal føle sig hjemme og have ejerfornemmelse over stedet. Der skal tages højde for, at katten af natur er født til at klatre i træer og bruge sine kløer. Brugen af kradsetræet aktiverer også kattens naturlige instinkter, og derfor skal katten have godt udsyn. Derudover skal det være placeret stabilt og sikkert, så din kats sikkerhed i dens hjem er i top.

Vælg det bedste kradsetræ til din kat

Du stiller måske dig selv spørgsmålet: Hvilket kradsetræ er det rigtige for min kat? Når du skal vælge det rette kradsepæl til dit hjem, skal du overveje, hvilken kvalitet, størrelse og funktioner du ønsker, det skal have. Du skal vælge ud fra, hvordan din kat bevæger sig i hjemmet. Hvis den bevæger sig på høje steder i hjemmet, er den rette løsning måske et højt træ. Måske elsker den at putte sig i sofaen eller andre hyggelige steder, og derfor ville en hule i træet muligvis være det helt rette. Online kan du finde et stort udvalg af kradsepæle og træer, og derfor er der rig mulighed for at vælge lige netop det kradsetræ, der passer perfekt til din kat og din bolig.